afmeten-slide

Bemiddeling vakkundig (Bouw)personeel

(Onder)aanneming projecten

ZZP-Bemiddeling

Werknemers

Onze kracht

Op zoek naar een baan in de bouw of een bouw gerelateerde branche of toe aan de volgende carrière stap in deze branches? Wellicht ben jij de juiste persoon om ons team met vakmensen te versterken!

Kottink Personeelsdiensten is een jong en snelgroeiend bedrijf met een groot aantal opdrachtgevers uit de bouw en afbouw. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in bouw gerelateerde branches zoals de metaalbranche, schildersbranche en installatietechniek.

Wij maken gebruik van gedegen en stabiele backofficebureaus. We zien onszelf niet als een standaard bemiddelingsbureau waar een vacature wordt gevuld en waar een opdracht kan aflopen. Wij proberen een langdurige relatie aan te gaan en jou een (in overleg) fulltime baan aan te bieden. Dat betekent dat wij bij aflopende projecten zorg dragen voor directe aansluiting. Daarnaast bouwen wij een relatie op met de werknemer door informeel te werk te gaan. Je moet ons zien als collega’s die de randzaken omtrent jouw werk regelen. Uiteindelijk zijn de werknemers op de bouw of elders het visitekaartje van het bedrijf. En we proberen er vanuit kantoor alles aan te doen om dit zo goed mogelijk te faciliteren.

Hierbij staan de volgende punten centraal:
– Een goede werksfeer met leuke collega’s!
– Goede arbeidsvoorwaarden met een goed salaris!
– Vervoer van en naar locatie en de benodigde (elektrische) gereedschappen.
– Ook buiten kantoortijden bereikbaar en afspraak = afspraak!

Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voor je aan de slag gaat. Wil je daarom informatie uit de praktijk van toekomstige collega’s? Bij ons is het mogelijk om naast een afspraak met ons, ook een toekomstig collega te spreken. Geheel naar eigen wens!

Is het jouw al wat duidelijker geworden wat werken bij Kottink Personeelsdiensten betekent en wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina!